Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΗΚΑΤΕ Construction αποτελεί τη φυσική εξέλιξη των εταιρειών του ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Γκάνα, Ιορδανία, Σλοβενία, Αλγερία, Συρία.

Αξιοποιώντας τη βαθιά γνώση και τη μακροχρόνια εμπειρία των ιδρυτικών μελών και των στελεχών της εταιρείας, στοχεύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών στους τομείς της Ενέργειας, της Βιομηχανίας και των Μεταφορών με σκοπό τη βελτίωση της Απόδοσης και της Ασφάλειας των εγκαταστάσεων και του προσωπικού, με μια σύγχρονη περιβαλλοντική πολιτική.

Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, η εταιρεία έχει εκτελέσει πολυάριθμα έργα, κυρίως στους τομείς των έργων πολιτικού μηχανικού  και ιδίως έργα Ορυχείων και Ηλεκτροπαραγωγικών Μονάδων , έργα οδοποιίας, λιμενικά, καθώς και έργα ιδιαίτερων κτιρίων όπως μέγαρα μουσικής και γηπέδων.

Έχοντας συνειδητοποιήσει, τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και προδιαγραφών που το σύγχρονο πεδίο των κατασκευών απαιτεί, η εταιρεία μας συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στους τομείς δραστηριότητάς της. Οι νέες τεχνολογίες και τεχνογνωσία, ως αποτέλεσμα αυτών των συνεργασιών, συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων μας και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Καρατζέτζος Κωνσταντίνος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

42-44 George Cosbuc Bl.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 697 002 3501

έργα πολιτικού μηχανικού